Aram Vos

Telephone+31 20 52 452 45
Mobile+31 65 19 251 74
E-mailvos@wmlaw.nl
vCardDownload

Aram Vos (1971) studeerde Nederlands recht aan de Rijksuniversiteit Groningen en begon in 1998 zijn juridische carrière bij Trenité Van Doorne te Rotterdam, nu bekend als Simmons & Simmons. Aram is lid van de International Bar Association (IBA), de International Association of Young Lawyers (AIJA) en van de Nederlandse Vereniging voor Zee- en Vervoerrecht.

Aram is één van de oprichters van Wiersma Mensonides en heeft zich gespecialiseerd in financiering en zekerheden, met een focus op handels- en scheepsfinanciering. Daarnaast is hij ervaren in scheepsbouwzaken en in het algemene handels- en transportrecht (proces- en adviespraktijk). Aram’s cliëntenbestand bestaat uit banken, scheepswerven, scheepseigenaren en handelshuizen. Aram adviseert en procedeert over alle aspecten van bilaterale en gesyndiceerde leningen met betrekking tot handelsfinanciering, scheepsfinanciering en algemene bedrijfsfinanciering. Op het gebied van scheepsbouw heeft Aram uitgebreide ervaring in het opstellen en uitonderhandelen van een diversiteit aan scheepsbouw-, refit- en scheepsreparatiecontracten, zowel voor scheepseigenaren als voor werven. Op het gebied van het incasseren van problematische leningen en vorderingen is Aram regelmatig betrokken bij het veilen van schepen, onroerend goed en bij het incasseren van verpande handels- en verzekeringsvorderingen.

Talen

Engels
Duits

Aanbevelingen

Aram Vos focuses on ship financing mandates, but also advises on more general transport and trade law. He advises shipowners, banks and trading companies. He is also regularly involved with ship auctions resulting from distressed debt. (Chambers & Partners, 2014)

“delivers the “proactive, no-nonsense approach” sought after by clients” (Chambers & Partners, 2011)

“very good all-rounder, who is responsive to client needs” (Legal 500, 2011)